Vinteropplag

Vinteropplag er allerede i gang. Du finner skjema og informasjon i menyen overfor.

Mvh Drift

Publisert i Felles | Kommentarer er skrudd av for Vinteropplag

Tilhengere og opplagrings materiell

Området i Nord-Øst

Drift vil med dette varsle at krybbemateriell og tilhengere som er plassert i Nord-Øst hjørne (område med kontainere), vil bli fjernet og destruert forløpene utover 2019.

Det er registrert mye gammelt, umerket utstyr og tilhengere som gjør området uoversiktlig og farlig.

Tilhengere har frist August 2019, og vil ikke kunne lagres i foreningens disponerte arealer, ut over fast helårlige tilhengerplasser i Rad 5 langs naturskolen. Tilhengere som er plassert i havnen, uten avtale, vil etter dette bli destruert.

Krybbemateriell kan ikke lengre lagres i foreningens disponerte arealer. Materiell som ikke er fjernet til 11.08.19, vil bli destruert.

Drift

Publisert i Felles | Kommentarer er skrudd av for Tilhengere og opplagrings materiell